Vraag nu gratis offertes aan!

   
Soort opdracht*
Type aanvraag*
Contactpersoon: *
Titel:
E-mail: *
Telefoonnummer: *
Adres:
Postcode:
Plaats:
Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat:
Indicatie geplande datum opdracht: *
Gratis bespaartips:

Bewakingsfirma nodig?

Vergelijk nu gratis offertes van
van meerdere bewakingsfirma's.

Meer over bewakingsfirmas

 

Beveiliging is iets wat de laatste jaren steeds belangrijker wordt geacht. Zowel het bedrijfsleven als particulieren treffen steeds vaker voorzorgsmaatregelen om de veiligheid in hun bedrijfspand / -omgeving of woning te garanderen.

Bij beveiliging denkt men als snel dat dit er is om criminelen te weren een misdaad te begaan. In algemeen opzicht is dit ook zo, maar beveiliging is veel meer dan dat en komt tegenwoordig op diverse manieren terug in de samenleving. Onderstaand krijgt u een indruk voor welke omstandigheden beveiliging kan worden ingeschakeld of dat het een oplossing kan bieden.

Systemen en installaties
Beveiligingssystemen en –installaties zijn voornamelijk bedoeld om te voorkomen dat een bezitting gestolen of bewust beschadigd wordt. Objecten die beveiligd kunnen worden met een beveiligingssysteem zijn bijvoorbeeld afgesloten terreinen, een woning/pand en/of luxe goederen zoals auto’s en boten.

Camerabeveiliging
Camerabeveiliging wordt zowel zakelijk als privé ingezet. Tegenwoordig komt u camerabeveiliging tegen in winkels, horeca, bedrijven(terreinen) stadcentra en woningen. Camerabeveiliging werkt preventief, ongenode gasten laten objecten bewaakt door camera’s links liggen omdat het beeldmateriaal simpel kan worden overgedragen aan politie.

Brandbeveiliging
Brandbeveiliging is een vrij voor de hand liggend beveiligingsthema. Alle zaken die kunnen worden ingezet ter voorkoming of bestrijding van brand behoren hier toe. Bewakingsfirma’s kunnen u adviseren over hoe een bedrijfspand of woning zo in te richten dat het optimaal “brandproof” is.

Objectbeveiliging
Met objectbeveiliging wordt een object fysiek beveiligd. Naast het gebruik van bijvoorbeeld een beveiligingsinstallatie, zullen er ook altijd beveiligingsmedewerkers aanwezig zijn om de beveiliging in of rondom een object te garanderen. Tevens vervullen zij veelal taken als sleutelbeheer, bezoeker registratie en toegangscontrole.
Evenementbeveiliging
Beveiliging die wordt ingezet op een evenement zal daar voornamelijk een preventieve rol vervullen. Evenement is er om onlusten te voorkomen en eventueel in te grijpen wanneer onveilige omstandigheden voor het publiek (dreigen) te ontstaan.

Manbeveiliging
Manbeveiliging, ook vaak persoonsbeveiliging genoemd, worden ingezet wanneer een persoon een dusdanig risico dat zijn of haar gezondheid bewust beschadigd kan worden. Hierin zijn diverse niveaus vast te stellen waarop de wijze van beveiliging ook wordt aangepast.

Veiligheid speelt dus een grote rol in onze samenleving en er zijn tal van preventieve maatregelen te nemen waarmee u risico’s uit de weg kunt gaan. Wanneer u over wilt gaan tot preventieve maatregelen ten aanzien van veiligheid, bent u er dan wel van bewust dat u het risiconiveau goed hebt in geschat. Bent u hier niet zeker van dan kunt u dat aangeven bij het beveiligingsbedrijf binnen het gebied waarvoor u denkt preventieve maatregelen te moeten nemen. Op deze manier kunnen de bewakingsfirma’s u een passend pakket aan maatregelen bieden.

Wacht daarom niet langer en vraag nu gratis offertes aan bij diverse bewakingsfirma’s.